Forside > Medlemsskab > Hvorfor medlemsskab?

Hvorfor medlemskab?

 

Har du brug for et forum, hvor du kan fremme din virksomheds eller dine personlige interesser ved at deltage i faglige diskussions-møder, finde samarbejdspartnere og få kontakt til ligesindede i dansk industri og på danske institutter, indenfor materiale-, proces- og produktionsområdet, samt få mulighed for at følge udviklingen internationalt bør du overveje et medlemskab.
Både som designer/konstruktør og som beskæftiget indenfor materiale-, proces- og produktions-området kan du gennem ATV-SEMAPP’s aktiviteter følge med i udviklingen indenfor industrielt anvendte materialer og fremstillingsprocesser - med hovedvægt på selskabets indsatsområder.
Er din hovedinteresse ledelse har du mulighed for at deltage i den årlige produktions-konference om temaer som IT-strategi, logistikudvikling, medarbejder- og produktionsudvikling, miljøvenlig produktion, værdikædeanalyser, strategisk virksomhedsanalyse, etc.

Som medlem
- modtager du førstehåndsoplysninger om medlemsaktiviteter og kan deltage til reduceret pris
- får du mulighed for at indgå i styregrupper og på anden måde skabe sig et stærkt fagligt netværk
- har du tæt kontakt til undervisnings-, forsknings- og udviklingsmiljøerne på universiteter, institutter og i industrien.

Ved deltagelse i aktiviteter
- modtager du inspiration, en opdatering og status for udviklingen inden for de aspekter, der diskuteres i indlæggene
- har du mulighed for at træffe andre med interesse i området
- udvider du dit faglige netværk
- tester du din egen viden i relation til indlæggene
- kan du måske få viden, eller en ny indfaldsvinkel til viden, du netop savner
- bruger du kun én dag til hovedparten af de udbudte aktiviteter.

Tegner du et virksomhedsmedlemskab vil - ud over fordelen ved at alle virksomhedens ansatte kan deltage i aktiviteter til reduceret gebyr - være med til at støtte nye initiativer, møder og aktiviteter, hvor aspekter af nutidens og fremtidens teknologiske problemstillinger kan drøftes og formidles.

 

Samvær under mødepause