Grundlæggende korrosionsteknologi
Kursus, mandag 21. og tirsdag 22. september på DTU, Lyngby, Bygning 101, lokale S16
- Egne problemstillinger kan inddrages.
Underviser: Per Møller,
professor, DTU Mekanik
Sprog: Dansk Deltagerliste
Formålet med kurset er give deltagerne en viden, der sætter dem i stand til at kunne vurdere forskellige korrosionstyper og kunne detektere korrosions-problematiske konstruktioner.
Baggrunden for kurset er, at udgifterne til korrosionsskader af gode design-produkter, apparater og nyttige konstruktioner vurderes at være meget store for såvel virksomheder som samfundet og at der ved rettidig omhu er store muligheder for at minimere omkostninger forbundet med korrosionsskader. Desuden kan der opnås besparelser og større sikkerhed mod nedbrud ved fabrikation, fejl mht. performance mv.
Se også dokumentet "Global Needs for Knowledge Dissemination, Research, and Development in Materials Deterioration and Corrosion Control" fra The World Corrosion Organization.
Kurset henvender sig bl.a. til
- personer med ansvar for materialer, teknologier, produkter og applikationer
- personer med ansvar for kvalitet, holdbarhed og levetid af produkter og konstruktioner
- personer der ønsker at forbedre sine forudsætninger for at arbejde med tværfaglige problemstillinger
- teknikere og ingeniører, der ønsker en opdatering på området.
Tilmeld dig kurset og få styrket dit overblik og viden om korrosion samt få udvidet dit netværk. Nærmere oplysninger nedenfor.
Underviserens oplæg:
I kurset om grundlæggende korrosionsteknologi kan ingeniører m.fl. uden forudgående kendskab til elektrokemi og korrosion (en vis kemisk baggrund/rutine kan dog være fordelagtig), stifte bekendtskab med fagområdet, med henblik på at forbedre sine forudsætninger for at arbejde med tværfaglige problemstillinger.
Der kan eventuelt fokuseres på emner, der har relevans for deltagerne i kurset, således at der eksempelvis fokuseres på korrosion for produktudviklere, korrosion i elektronik, korrosion i beton, korrosion i marin-atmosfære eller andre emner der måtte have relevans for deltagerne.
Udsagn fra tidligere deltagere:
- "Rigtigt spændende, informativt, praktiske eksempler"
-
"Godt og spændende. Yderst relevant og blandet med gode cases"
- "Per Møller er en god og dygtig underviser, der gør tingene levende".